Mine bøger

Mine udgivelser

Pigen i Tórshavn med hest og briller

Novelle i 12 kapitler. Udgivet 2023 her på hjemmesiden


Tidsperspektivet strækker sig fra 1940erne, med verdenskrigen og Danmarks besættelse som dagligt levevilkår. I 1946 rejste min familie og jeg til Færøerne. Jeg var syv år, min bror var nyfødt.


Felicias to bryllupper

Wadskjærs forlag 2022


“Velskrevet og underholdende kærlighedshistorie om en ung kvindes hverdag under Corona.” (Dansk bibliotekscenter)


Dora

forlaget Darklights 2011,

forlaget Dreamlitt 2. udgave 2018


“Dora er en ung, smuk billedkunstner, der udlever den personlige og seksuelle frihed, som tidsånden i 1974, hvor historien foregår, kunne indebære. Hun kommer til det smukke Toscana, hvor hun møder den karismatiske rigmand Gabriel”.  (Bibliotek DK)


Balladen om Antonie

forlaget Modtryk 2001.

2. udgave forlaget Dreamlitt 2018


"Antonie har arvet mystiske islæt fra både sin færøske far og sin italienske sangerinde-mor. Et møde med hendes skytsengel, ærkeenglen Gabriel, ændrer både hendes og Gabriels syn på tilværelsen" (Bibliotek DK)


Kvartetten

forlaget Dreamlitt 2017


"Billedkunstneren Dora er lykkeligt gift med den langt ældre Poul, som giver hende al den frihed, hun behøver. Hendes elsker, Markus, formår ikke at sætte Dora fri, men ønsker hende knyttet til sig. Ærkeenglen Gabriel påvirker Doras liv mere end hun aner" (Bibliotek DK)


Doras datter

forlaget Dreamlitt 2019


“Med Doras datter afsluttes fortællingerne om Antonie, Dora og Dina. [...] først da hun møder færøske Jógvan, må hun overgive sig til kærligheden, der for hende vil betyde en forankring. Til ham og til Færøerne, som han ikke agter at forlade." (Dansk Forfatterforening)
Adeleïde

forlaget Darklights 2009


"Adelaïde er opkaldt efter en sang af Beethoven. Hun er ung, succesrig, gudindesmuk og savner den store kærlighed. Hun møder ham og er rede til at satse på, at han er hendes lykkelige skæbne." (Bibliotek DK)


Kærlighedens passagerer

forlaget Darklights 2006


"Felicia er ung og charmerende, og det er skæbnesvangert for mændene tæt på hende: broren Martin, som hun har et incestuøst forhold til, elskeren Andreas og den midaldrende Erling, der er sin hustru utro med Felicia" (Bibliotek DK)

Rejsen til Robert

forlaget Darklights 2007


"Tvillingesøstrene Dorothea og Ursula ligner hinanden til forveksling, hvad der fører til svære konflikter, som først løses, da mændene omkring dem træder i karakter."

(Bibliotek DK)

Kontrakten

forlaget Modtryk 1999

forlaget Darklights 2007


"Ægteparret Maria og Johann er i krise, fordi han har haft en tilfældig affære. Hun opstiller en kontrakt der pålægger dem begge åben utroskab, og giver dermed deres ægteskab et nyt fundament." (Litteratursiden DK)

Vinger

forlaget Gallo 2012


"Vinger er min lyrikdebut. [..] Mit sproglige univers er ekspresivt og sanseligt, og mine emner er kærlighed, tid, alder og undren over livet." (Dansk Forfatterforening)

Richard Tauber

Forlaget Siesta 2013


"Om den østrigske tenor Richard Taubers (1891-1948) liv og karriere og om hans indflydelse på operaen, på Liedkunsten og operetten." (Litteratursiden)

Linedanser

forlaget Dreamlitt 2016


"Julie er linedanser og forfatter til en erotisk roman. Nu forlader hun Aarhus og tager til Berlin for at arbejde med cirkus og skrive om sin oldemor. I Berlin får hun en stor omgangskreds og møder kærligheden". (Bibliotek DK)