Samtlige romaner findes findes såvel indbundne som e-bøger.

KvartettenKvartetten - udkommet på Forlaget DreamLitt.
Den unge billedkunstner, Dora, gifter sig med den langt ældre Poul, der giver hende al den frihed, hun som kunstner har behov for. Hendes elsker, Markus, vil binde hende tæt til sig. Han forstår ikke hendes krav om uafhængighed, forstår ikke hendes forhold til Poul og er jaloux på ham.
Kvartetten er en selvstændig fortsættelse af Dora, der udkom 2011. Hendes lejlighedsvise konfrontationer med ærkeenglen Gabriel, der egentlig er død, men har det med at manifestere sig, når det passer ham, finder stadig sted og bringer stadig stor forstyrrelse i hendes liv. Hendes nære ven, Sariel, er uden hendes vidende også en tidligere ærkeengel. Han elsker hende hemmeligt og høvisk og er til stor hjælp for hende, da hun slår igennem som kunstner.
Kunst og kærlighed er undertiden besværlige størrelser, især når det er en kvindelig kunstner, der insisterer både på frihed og kærlighed.LinedanserLinedanser - udkommet som ebog på Forlaget DreamLitt.
Hun er børnehjemsbarn.
Der er huller i hendes familiehistorie, men hun bærer et navn, der engang lyste over en berømt oldemor.
Hendes bedste veninde elsker hende og vil leve sammen med hende.
Hendes ældre ven har i sin ungdom haft en kort og forhutlet affære med en kvinde i London. Hemmeligt forestiller han sig, at han måske er hendes far.
Hun får arbejde ved et cirkus i Berlin.
Hun indvilliger i at blive rugemor for et homoseksuelt par.
Omkring hende udfolder sig et galleri af artister, kærlighedsaffærer, aldersforskelle, venskab, og ikke mindst Julies moderskab til de tvillinger, hun føder, men skal aflevere til fædrene.
Hun hedder Julie. Hun er Linedanser.
Romanen er nutidig, og foregår i Aarhus, København, Berlin og München.
Richard TauberFra kulissebarn til verdenssanger - udkommet på Forlaget Siesta.
Ricard Tauber blev født i Linz 1891 som illegitim søn af en aldrende sangerinde og en ung frembrusende jødisk teatermand. Faderens jødedom blev fatal, da Hitler tog magten i 1933 og drev Richard i emigration. Han blev engelsk statsborger og døde i London 1948.
Det er få sangere forundt at have en så medrivende og berusende virkning på publikum, som Tauber havde i sin tid, hvor hans berømmelse på verdensplan steg til fantastiske højder. Han satte sit aftryk på operaen, på Liedkunsten og på operetten.
I dag holdes hans navn stadig levende, hvad litteraturen om ham og musikudgivelserne med ham vidner om.
Se mere på www.richardtauber.dkVinger - digteVinger - udkommet på Forlaget Gallo.
Vinger er min lyrikdebut. Siden 1999, hvor jeg forlod mit arbejde som bibliotekar, har jeg skrevet seks romaner.
Jeg opdagede under arbejdet med digtene at det, der måske kræver 200 sider at udtrykke i en roman kan destilleres ned til nogle få linjer, når det går lykkeligst til.
Mit univers er sprogligt ekspressivt og sanseligt, og mine emner i romanerne, såvel som i denne samling beskæftiger sig med kærligheden, tiden, alderen og den undren over livet, der altid er større end os selv.
I Vinger findes elleve sonetter, hvis titel siger noget ganske væsentligt om mit livssyn, Det haster med det kys.Dora - romanDora - udkommet på Forlaget DarkLights.
Dora, hedder hun, min nyeste roman. Hun har boet hos mig længe, hun har været helt omskrevet, og indimellem er der kommet en mindre roman og en digtsamling. Men hun har hele tiden været der og nu er hun så kommet ud i verden. Jeg tænker ofte på hende, hun er blevet en del af mig, måske var hun det før jeg begyndte at skrive om hende, men hun er også en del af alle de andre kvindeskikkelser, jeg har skrevet om.
Hvem er de kvinder? Hvem er Dora?
Et fællestræk ved dem alle er, at de besidder et talent, der former dem og kræver afsavn.
Dora filosoferer over Marie der var kunstner, før hun mødte Krøyer. De få billeder, der findes af hende, viser afgjort et stort talent. Men Marie gav køb og blev sin mands passive model og blev til ingenting. Mine kvinder sætter sig igennem som en mand ville have gjort det. Men de har stadig ønsker og drømme om et "almindeligt" kvindeliv med mand og børn. Det lader sig bare ikke gøre, for selv om de mænd, der elsker dem, sværger på, at de da nok skal få al den tid, der er nødvendig til at lave kunst, tror de ikke på det. For mændenes kærlighed vil binde, ikke frigøre. Hvor sørgeligt det end er.
Dora finder sin egen utraditionelle vej og lærer måske den mand, der elsker hende, at kærligheden godt kan være fri.Adelaïde - romanAdelaïde - udkommet på Forlaget DarkLights.
Adelaïde virkeliggør Johans drømmebillede, som han har båret på, siden han som ganske ung hørte Beethovens sang, Adelaïde. Da han erfarer, at hun er opkaldt efter sangen, ser han det som en skæbnetråd.
Adelaïde er en økonomisk fri og succesfuld moderne ung kvinde, der diskuterer parforhold, skilsmisser, mode og mad med sine veninder. Hun har haft mange forhold, men ingen af blivende karakter. Hun vil være sikker. Hun vil have den eneste ene. Ellers vil hun leve alene.
Historien udspiller sig i 2008 og foregår i Århus, Milano og Firenze.

Rejsen til Robert - romanRejsen til Robert - udkommet på Forlaget DarkLights.
- Ham behøver du ikke, vel Dorothea, hvisker Ursula til sin tvillingesøster, men Dorothea tager, hvad hun vil have. De dejlige Teuber tvillinger ligner hinanden til forveksling. Det er Dorothea, der dominerer, og Ursula er godt tilfreds med at sejle i hendes kølvand, indtil hun forelsker sig i Robert Svane.
Enæggede tvillinger er naturens misforståelse, tænker hun, da hun bryder med sin søster. Robert bliver ufrivillig kastebold mellem dem, og hans ven, Abel, må intervenere.
Bogen foregår i tidsrummet fra nytårsaften 1999 til nytåret 2007, med et tilbageblik på krigsåret 1943.
Handlingen udspiller sig i Århus, på Færøerne og i Wien.Kontrakten - roman, genudgivetDebutromanen fra 1999, Kontrakten, er nu genudgivet i en ny forklæd-
ning på Forlaget DarkLights. Romanen er en erotisk fortælling om et kærlighedsforhold, der trues af utroskab. Ærkeenglen Gabriel spiller
en rolle i forløbet.

Læs uddrag her.
Kærlighedens passagererKærlighedens passagerer (Forlaget DarkLights), udkom august 2006.
Felicia og Martin er søskende. De har levet adskilt siden de var små - han i Spanien hos sin far - hun i Danmark hos sin tante. Da de mødes som unge indleder de et passioneret kærlighedsforhold. - At være bror og søster og elskende er en pinefuld affære, der må skjules for omverdenen.
Erling Vig, hans kone Judith, og deres nære venner Bente og Ole har for længst passeret sølvbryllupsalderen, da Ole betror Erling at han har et forhold til sin sekretær og vil forlade sin kone. Den selvsikre og karismatiske Erling Vig rammes selv af en overvældende forelskelse, da han møder Felicia. Han fantaserer om en sen kærlighedslykke med den unge kvinde. Men skæbnen har en grum spøg for med ham.

                                   Læs uddrag her.Balladen om Antonie2001 udkom Balladen om Antonie (Forlaget Modtryk), hvor jeg lader Gabriel få en afgørende rolle for handlingen. Han forelsker sig i en kvinde, som han i sin magtfuldkommenhed ønsker at gøre til sit legetøj, men hidtil ukendte følelser tager magten fra ham. Romanen udspiller sig på Færøerne, i Toscana og i Danmark.

Læs uddrag her.
I 1999 debuterede jeg med romanen Kontrakten (Forlaget Modtryk), der er en erotisk fortælling om et kærlighedsforhold, der trues af utroskab. Ærkeenglen Gabriel spiller en rolle i forløbet.

Læs uddrag her.
Spor Biografi | Udgivelser | Foredrag Links Kontakt